Movietime

Nu ska jag faktiskt mysa ihop under mitt täcke och kolla på någon film, ganska trött och vill bara ha en ny dag. Imorgon blir det kanske inte så mycket bloggande eftersom jag drar vid fyra ungefär och ska fixa massa saker innan men något inlägg ska jag iallafall fösöka att hinna med. Juste jag tog bort bakgrunden på en gång, så nu är min blogg sööt(a) Men men dags att somna haha.

Pusss och godnatt!

M&m MALIN och malin haha!!


tack

Sådär nu var det klart, tack igen Anika som gjorde headern och tack Stella som hjälpte mig att sätta in den haha :) Nu ska jag bara fixa lite mer senare, ta bort bakgrunden och så :)

Pusss


TAGGAD TILL TUSEN

Imorgon är det kryssining som sagt och jag är taggad till 100 %!  Just nu håller Anika på att göra en header till mig och jag är väldigt tacksam för det haha, tack tack Anika. Er som undrar så stavar jag inte fel utan hon stavas faktist bara med ett ''n'' Men nu ska jag vänta på att den hon gör blir klar så kommer min blogg att bli mycket festligare sen ;)

Puss

Twilight

Ägnat tid till att läsa min bok nu, inte haft tid att läsa den på senaste tiden så hade nästan glömt bort vart i boken ja låg men aa nu är jag inne i den igen, underbar bok. Men seriöst jag måste läsa så jävla långsamt för jag kommer ingen vart? aja ska sova snart så att det blir kryssningsdagen snabbare :)

Pusss



järvsö...


ÅÅÅH! jag vill till järvsö :P Aja hoppas att vi åker dit nästa år iallafall, men just nu är jag grymt taggad på att åka skidor, så fuck you elin jag vet vad du gör just nu -.- haha.

Pusss

(rubrik)

Madeleine gick precis så nu är jag lämnad och har det tråkigt.. haha! Men nu kan jag blogga också, inte någon höjdare att sitta och blogga när man är med vänner, grymt osocialt. Nu kollar jag på tv, funderar på att kolla på en film till för jag har inget annat speciellt för mig men vi får se. Köpte ett par skor idag på skopunkten, behövde verkligen det jag har typ gått omkring i innetofflor ifrån topshop nu och det blev ju inte bara lite blött, alltid skit blöta strumpor när jag kom in men men nu var det problemet löst också.. :P

Kollade på tv nyss och hörde att typ 350 mördare sammanlagt går löst i Sverige som poliserna inte har fått tag på än, fan va läskigt egentligen.. Vem får lusten att gå själv ute på kvällarna nu? Inte jag iallafall.. Jaja nu kom min syster, hon har flyttat hem ifrån så nu ska jag prata med henne! :D

Pusss!

kryssning

Imorgon är det kryssning, äntligen! Älskar kryssning haha, birka med lusen, frida melina och mimi ;) Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, antingen någonting av det jag har köpt eller kanske låna något fint av melina heh! Idag har jag och madeleine solat, och nu sitter vi och kollar på rosa the movie haha! Jag vet att jag inte har bloggat så mycket på senaste men har ingen tid, är inte hemma så mycket nu på lovet. Men ska försöka förbättra mig jag lovar. Juste jag vill ha en ny design men jag är inge bra på att göra någon så om någon har lust att hjälpa mig blir jag jätte glad, haha bara att skicka en kommentar om du vill hjälpa mig. Men nu ska jag kolla klart på filmen!

Puss!

Trött

Orkar inte skriva så mycket idag, har varit med Emelie på dagen och nu är Madeleine här. Så nu orkar jag inte uppdatera idag, puss puss


Sötisen säger godnatt!

shopping

Kläder jag köpte igår

     
1. Kjol från monki
2. Jeans från gina tricot
3. Baslinne från gina tricot
4. Småskit från H&M
5. Jacka från H&M
6. Kjol från monki
7. Tröja från gina tricot

Dålig kvalite på bilderna men tog kort med mobilen


Dagen som varit

Idag har dagen bara varit jobbig, jag och Julia vaknade runt nio men gjorde oss inte i ordning förrän vid två, alltså låg vi bara i sängen helt döda. Sen skulle julia åka och byta en kjol som hon ångrade att hon köpte igår och köpa en annan kjol istället. Så vi åker in mot stan då hon märker att hon har tagit fel kvitto! Så hon fick ju förstås inte pengarna tillbaka för kjolen så det var bara en onödig och jobbig visit i stan! Iallafall så fick det bli en mcdonalds innan vi åkte hem. Men nu ska jag kolla på tv, bloggar mer ikväll då bilder på mina inköp kommer :)

Pusss

Smögen08 :')

förlåt!

Alltså förlåt för dålig uppdatering, skrev ingenting igår för jag hade verkligen en heldag i stan, sen vidare till kista när affärerna i stan stängde. Hittade lite kläder för presentkorten och gick på min sista biobiljett av alla dom jag fick i födelsedagspresent! Lägger in bilderna på sakerna jag köpte nör min mobil har laddat klart. Såg Australia igår, grymt bra film, lite komplicerad men bra! Haha om jag skulle berätta allt som hände igår skulle ni inte orka läsa igenom det men ni ska få några punkter om tabbar och roligheter från igår.
- I stan står jag och prövar kläder på monkey och madde öppnar dörren medans jag byter om, vi har inte alls tanken på att alla andra ser in i omklädningsrummet så där blev det folket bjudna på en rumpa!
- Inne på bion fick jag skrattanfall för att massa kossor sprang i en scen på filmen och kossor ska ju springa på alla fyra, helt plötsligt sprang en av alla i mänden på två ben, tror inte att det var meningen men både jag och julia såg det och båda höll på att dö! Kunde inte låta bli att skratta!
-Juila satt med popcorn ''burken'' i knät sedan hällde hon ut alla popcorn omedvetet i knät, efter typ en kvart frågar hon mig: Malin när gjorde jag det här? då brast jag ut i skratt igen!
-När vi ska gå ut från bion går julia framför mig och ska precis öppna en dörr då jag trycker på en handikapps knapp så att dörren öppnas av sig själv och julia blev jätte rädd för dörren, då vek jag mig av skratt samtidigt som jag gick framåt för jag trodde att bara ena dörren skulle öppnas men nej nej båda öppnades och jag fick dörren rakt i huvudet, aouch!
-Senare på tåget hem hamnar vi brevid en full djugårdare som sitter med headset i öronen och sjunger låtarna han hör, låter inte så kul men han va verkligen tard som sitter själv på tåget och sjunger.

Där har ni en del av min torra humor ;D

Lördag

Ganska tråkig lördagkväll alltså, för det första så sög melodifestivalen haha, fast jag trodde iförsig inget annat heller! Sen så är det bara allmänt segt, men men nu ligger jag i sängen och kollar på The hot chick, skön film alltså. Imorgon blir det stan men varken madeleine eller julia har hört av sig om vilken tid vi ska åka så jag får väl ringa dom. Jaja det här inlägget blev skit tråkigt men behövde uppdatera kände jag, vi hörs imorgon!

Puss <3


Grattis andrea?

Firat andrea idag fast hon fyllde år den sextonde men men, hon fick en fin fin mobil. Så grattis i efterskott ''lillasyster'' ;) haha. Men men idag vet jag inte vad jag ska göra, skulle varit med madeleine men eftersom jag inte träffat andrea på länge och hon ändå är här nu för en gångs skul så stannar jag nog hemma med henne, kanske blir det melodifestivalen?  Myskväll blir det nog iallafall, igår va hon och jag i kista och kolla på bio, (igen). Men snart är presentkorten slut haha då slipper ni höra tjatandet om att jag varit på bio igen:P Iallafall så såg vi ''Fredag den trettonde'' grymt sjukt film, man kunde aldrig slappna av utan att sitta och vänta på att man ska skrämmas igen! Men det var iallafall bre tycker jag även om slutet var sjukt? Men nu ska jag äta kakor :)

Puss


Bild på mig och andrea från somras!


Haha

Vem kan den där sexiga bruttan till vänter vara, och vad är det till höger för någonting?
Haha melina jag älskar dig


nytt nr

Kan alla bara sluta tjata om att jag inte har på telefon. Har inte kvar mitt gamla nummer så kanske därför, har nytt nummer så fråga så får du det!

Puss

Stan

På söndag blir det shopping i staden med Julia och Madeleine, ska se om jag hittar någonting fint till kryssningen på torsdag som man också kan ha på vardagar. Har ju massa presentkort också så ska se om jag kan shoppa lite för dom. Kul nu ju när vårkläderna kommer, vet redan två kjolar jag ska ha. Ska kolla på hm om jag hittar fina linnen och om det bli pengar över ska jag kolla på bikinisar och skor. www.typandrea.blogg.se la in ett par skitgulliga skor i sin blogg som jag också vill ha så ska se efter om jag kan hitta dom! I helgen har jag inte så mycket planer, men jag och andrea ska nog ta och hitta på något, som sagt så har man ju fortfarande 200 på sf bio;) haha! Mikaela ska kanske köpa blåa linser till mig får väl hoppas att hon hittar några! :D Nu ska jag äta något för min mage ropar på mat!

Puss!

klaga

Många klagar på att jag inte verkar vara nöjd med mycket jag, men jag lovar det är jag. Så sluta klaga för jag är nöjd med det mesta även om jag ser ner på vissa saker också!

Hårfärg


Jag har seriöst haft vitt, oranget, brunt och mellanblont hår! Tack och lov att jag har klippt mig!  :P
Bild 1,2 och 3 är för kanske ett och ett halvt år sedan, vithårig va man då.. -.-
Bild 4 och 5 var för några månader sen, brunhårig fast hade mörkare ett tag, usch trivdes inte!
Bild 6 och 7 är inte alls länge sen, mellanblont, trivdes inte i början men vänjer mig med dagarna. Fast är fortafarande inte nöjd!

sjuk ..

FAN! jag kommer verkligen att bli skit sjuk känns det som för jag har sprängande huvudvärk och yrsel men jag VÄGRAR bli sjuk till lovet, jag menar skulle jag ligga hemma hela lovet då eller? Inte en chans, jag ska bli frisk! Därför ska jag inte träna idag heller, och jag som faktist ville träna idag men men kan ju inte rå för att jag är sjuk. Ska iallafall åka ner en snabbis till hallen eftersom det är lagfoto, sen åker jag väl hem igen. . Men men nu ska jag inte sitta här och tycka synd om mig själv! Juste hoppas att vårat lag kommer till bättringvägarna snart, det går ju verkligen inge bra för oss just nu, va vad det som hände? Vi vann ju alltid förut nu minns jag faktist inte ens hur det känns att vinna, men men jag gillar mitt lag! ;D

Puss


Trötter

Shit vad jag är trött, och jag är verkligen trött på skolan. Skönt att det bara än en dag kvar men aa fredagarna vi hade innan jul var ju underbara, men självklart skulle någon sabba det också. Istället för lång bildlektion på fredagarna nu så har vi so, inte alls lika kul som bild men men så äre;) Ska bli skönt att få komma bort från ekilla, ännu bättre vore det om man fick ta med sig hela klassen till en ny skola bara, jag menar visst kommer jag att sakna min klass det är ju självklart! Men men kan ju alltid vara kul att byta också. Slutade tidigare idag också, Katarina var sjuk igen skönt! Känner att jag inte har någonting att skriva om. så antingen frågar ni om saker ni vill veta, eller så slutar ni klaga om jag inte skriver så ofta!

Puss

Skridskoåkning


Elin kör en piruett eller hur det nu stavas:P

Kollage

Minns ni det hemska kollaget jag pratade om när jag fyllde år?


Here it is -.-


Ingen träning

nehepp, ingen träning blev det heller hade tydligen feber, fan också!
vi åkte ju skridskor igår, tänkte lägga upp lite bilder, ränknar inte med att alla uppskattas men det gör ingenting haha



Emelie Järvaaaaas

Förlåt julia men jag tror att jag dör, hahahahaha!

Elajn

Madeleine i snygg hjälm haha!

Elin Kåstnajnen

Stork på hal is

Hemsk bild men jag bryr mig inte 

Elin jag och Madeleine

Lus och jag

Puss på er

dålig uppdatering

Jag vet att jag varit sämst på att blogga dom två senaste dagarna, men jag orkar inte! Haha orkar inte blogga hela tiden, gör det ju bara när jag har lust som sagt! Varit med Emelie hela dagen, därför har jag inte heller skrivit. KEMIPROVET GICK BRAA!! Fick vg, 3 poäng från mvg det trodde ni inte va?! haha! Hade ju biologi prov idag också, gick ganska bra, hoppade över en fråga som jag fattade noll utav.  Just nu sitter jag och äter, ska försöka träna senare också. Mamma vill inte att jag ska göra det ifall jag lir ännu sjukare för just nu känner jag bara att sjukdomen är på g! Orkar ioförsig inte ligga sjuk hela lovet men tror inte det blir så, får ta det lugnt på träningen om mami låter mig. Men nu ska jag prata med emelie för det hände just en jätte bra sak!

Pussssss

God morgon

Sitter här i morgonrock, nyduschad och klar ska bara klä på mig. Det är inte ofta jag är klar såhär tidigt men idag var jag det och det var ju skönt, bortsett från att jag egentligen kunde ha sovit längre men men! Sitter och lyssnar på musik med tandborsten i mun och ska snart välja kläder *suck*.. Skridskor idag, jippi! Undra om man måste ha hjälm? haha hatar såna där jofa hjälmar, skit fula haha jaja skit samma.. Mitt hår torkar aldrig, det tar åååår! och det värsta som finns är halvtorrt hår det blir så jävla äckligt då. Jaja nu ska jag dyka in i garderoben och se om jag hittar något mysigt, orkar inget annat idag.

Pussss


Partille!

rött som rött

Jag vill verkligen ha sommar nu, ska göra den här sommaren till något underbart. Tänk typ stranden och steka hela dagarna?! Vore inte det underbart, ännu bättre är att jag kanske följer med ängeln emelie  i sommar, men inget är bestämt än!


Tuffing julia i rött håååår!


sjukt

Alltså en kille sitter inlåst för pengar, när det har blivit 100000 besökare ska dom kapa hans hand, det har redan varit en björn och en get där inne, fast aa björnen satt fast men ändå. Det här berättade någon robin från min msn lista haha! kolla!
http://cellexperience.zaoza.fr/live.php Vem gör så?! Sjukt!

På hemsidan står det på franska såhär: den här mannen kommer att vara låst i 5 dagar,  han kommer att vinna £ 5000. Desto fler det är som besöker, desto fler tester kommer han att få genomgå.

Puss

..

Imooorgon ska vi åka skridskor med klassen, det är ju ändå sjukt roligt haha! Får se om jag klarar mig utan att bryta benen men en stork på isen kommer jag iallafall vara, testade skridskorna nyss och man blir ju inte lite längre utav dom utan det kändes nästan som att jag skulle slå huvudet i taket, tack för att julia finns iallafall. En positiv sak är att alla blir ju längre av sina skridskor så jag kommer ju ändå inte känna mig som en jätte precis haha.

Juste började prata om fotbollstuneringen i skolan idag, jag julia och madde ska inte vara med och spela men vi ska fixa temat eftersom att alla lag måste ha ett tema! Jag tyckte att alla ska spela i hudfärgade kroppsstrumpor men det var det ingen som ville såklart, våran klass är ganska feg, eller så är det bara lätt för mig att säga ''sätt på dig en kroppsstrumpa'' när jag själv inte behöver. Jaja, något kul ska vi nog komma på, vi ska vinna priset för bästa tema i år iallafall haha!



Snyggt?! hahah!

dagen

Den här dagen har varit helt okej, måndagar i skolan är lugna vilket är skönt. Imorgon kommer mardrömsdagen, typ inga raster hatar det, men får iallafall tillbaka kemiprovet imorgon. Spänd men jag är nästan säker på att jag bara får g, men hoppas kan man ju. På onsdag är det biologiprov också, ska sätta igång och plugga snart, biologi är iallafall grymt mycket lättare än kemi. Vill ha lov nu, på söndag blir det shopping sen torsdagen på lovet ska jag på kryssning, kanske har nämt det förut. Älskar kryssning! Ska kolla på made nu, puss på er

Sommar


Snart blir det sena varma sommarkvällar igen tjejer, underbart! I år är det min tur att vara den första som badar haha.

Pusss

låten



Älskar den här låten, jätte fin! :')

Match

Ska på match snart, mot spårvägen. Ifall ni ville veta, muhhaha!

Puss

Trött

Jag är trött nu, spelade en match idag, Vi hade precis så att det räckte med spelare, alltså inga avbytare?! sen fick Ida rött kort då var vi bara fem, då hoppade stackars emelie med sitt skadade knä in .. Sen fick frida rött kort också, ganske jobbig match vi hade en spelare mindre hela tiden. Men men nog om det, snart ska jag iväg till Kista med Emelie bebis, vi ska kolla i affärer sen blir det bio, som vanligt. Jag går typ alltid på bio men jag har ju presentkort så lika bra att utnyttja dom när man inte har något annat att göra. Jag säger bara en sak til, jag ger inte medolifestivalen en ända chans till, det sög! haha

Pusss

Pappa komma snart

Sitter och kollar på tv, jätte trött! Som vanligt haha men men pappa kommer snart, så måste ändå fixa mig lite snart så jag inte set ut såhär inför min gäster haha :) Yolanda vill skaffa blogg men hon har ingen aning om hur man gör med designen, någon som vill hjälpa den lilla barnrumpan?(A) Jag känner att alla bilder jag har på datan är grymt uttjatade, måste fixa lite nya. Men nu ska jag fortsätta titta på miyy favorit program, guess what?

Puss sötisar


Den bjuder jag på, ett snyggt partille (leende?)

äntligen helg!

Äntligen helg säger jag bara! Veckan har verkligen varit seg, men nu slipper man skolan två dar iallafall. Jag har biologiprov på onsdag också så måste ändå plugga lite på söndag iallafall. Blev inte så mycket bloggande igår, försökte blogga efter träningen men min internet blev konstigt. Idag blir det kankse inte så mycket bloggande heller, tor jag iallafall. Ska till pappa lite senare på eftermiddagen så kommer min släkt dit så ska vi fira mig, firar lite sent men det blev bara så. Sen efter det kanske jag tar en sväng till malin, mjukis kväll med film med tjejerna, men vi får se. Ett eller två inlägg till blir det iallafall. Men nu ska jag om mamma fika, hörs mina vänner ;D

Pussss

Partille 09

I sommar bär det av till partille igen, vi ska tydligen åka buss i år igen men men Emelie trivs alltid på bussarna visst emelie? ^^ Förra året åkte vi tillsammans med ryssar, undra vad det blir för lag i år då?



Malin och Elin på bussen 08

Träning snart

Lång dag i skolan som aldrig tog slut, bättre blev det inte av att Mikaela www.mikaelaag.blogg.se åkte hem efter lunchen med liv för att nu snart åka till Thailand, jag är inte bara lite avundsjuk. Sista lektionen började vi läsa en bok som vi typ ska läsa terminen ut, skit lång men jaja ändå skönt att bara läsa på svenska lektionerna. Jag börjar få ångest över mina gymnasieval, har redan sökt fyra grejer men får ändå panik vilken jag ska ta som förstahandsval? Shiiiiiit va trött jag är nu alltså, kommer somna när som helst och om en och en halv timme måste jag börja gå neråt Vikingahallen, trääning som vanligt. Visst jag älskar handboll men känns lite segt idag, vilket det kan göra ganska många dagar hehe. Nu ska jag sminka av mig.  Ha det så bra i Thailand kusin!

Pussar

JULIA!

Jullbull stellis om du läser det här vill jag att du tänker på Napoleon Dynamite, (SJ)

puss


Visste du?

Visste du att ...?

- JAG INTE KAN SOVA OM GARDEROBEN ÄR ÖPPEN
- JAG SUGER PÅ ENGELSKA
- JAG KOLLAR PÅ IDOL
- DET ÄR BARA PERSONER JAG KAN LITA PÅ SOM JAG BERÄTTAR ALLT OM MIG SJÄLV FÖR


Äntligen!

Nu har jag äntligen gjort det där kemi provet som jag tjatat om ett tag nu, det gick faktist bättre än vad jag trodde och g får jag iallafall, eller det måste jag få svarade ju ändå på allt. Lämnade inte engelska uppsatsen också, så idag har jag inte alls mycket att göra kan bara ta det lugnt och typ kolla tv, mtv :) Haha jag älskar made, sweet sixteen, the hills. Och alla går efter varandra nu snart. Fick kolla på ett gammalt nationellt prov i engelska idag, shit alltså tveksamt att jag ens kommer klara g. Dom var verkligen sjukt svåra, jag får panik! Men jag ska inte tänka så mkt på det nu och börja öva lite ord kunskap snart, rick rekommenderade det för mig, hehe. Men nu är det lite twiglight bok sen tv. Träning ikväll till halv tio så vi får se om jag orkar blogga efteråt men det hinner säkert komma ett till inlägg innan träningen om ni har tur;) JUSTE! Emelie fick börja träna igår, hon har inte tränat på tre månader ju! Grattis stumpan, hehe.

Puss


jag och pluppan

pluggat

Nu har jag pluggat för ett år känns det som, nej men det känns som om jag suttit med den där kemi boken upptryck i ansiktet hur många da´gar som helst och jag börjar faktist fatta nu, bara se till att tänka ganska långt imorgon på provet så ska det nog gå bra. Gjorde engelska uppsatsen idag också, 350 ord skulle dne vara minst. När våran lärare sa det tyckte jag att det var lugnt, men det var ju nästa svårt att få ihop ens hundra ord, jaja nu har jag min 350 ord plus några till, vet inte om den blev så bra men jag får hoppas att jag lyckas iallafall, om vi säger såhär engelska är mitt svagaste ämne haha, men nu ska jag sova för jag ska upp sex imorgon sjukt jobbigt.

Puss bögar

Sådär

Det tog din tid att ladda bilderna till datan haha men här är iallafall några

Elin och jag på allsång


Elin och jag


Elin och sälen


Jag och sälen


Jag på allsång

Matilda och jag


Elin  och jag

Puss

YEEES!

YES! jag hittade sladden till min kamera, den har varit borta hur länge som helst nu har jätta gamla bilder ifrån förra vintern ända tills nu. Lägger kanske in några sen om det finns några dugliga haha!

hemma

Hemma från skolan nu, dagen gick verkligen sjukt segt. men nu är jag äntligen hemma, men egentligen spelar det ingen roll för jag har ändå med mig skolan hem, hehe. Måste skriva en engelska uppsats och sen måste jag plugga som vanligt kemi igen. Men imorgon är kemi provet äntligen över tack gud! Hade nationela proven i svenska muntligt idag, det gick väl sådär tycker inte att man kan prata så mycket om dom där historierna! Jaja mot engelska papperet -.- 
puss
  

hej

Blev inte alls mycket bloggande ifrån mig idag hehe, kanske tyder det på att jag har pluggat mer än igår? Jag tror nog att jag har det faktiskt med det finns fortfarande mycket mer jag måste lära mig, får köra hårt på lektionen imorgon sen plugga mer när jag kommer hem. Får nog hoppa över träningen om jag vill ha bra betyg på provet och det vill jag ju såklart! Fick presentkort på hm av Caroline också, perfekt nu kan jag shoppa har fått ganska många presentkort faktist. Tack Caroline! Och alla andra som har gett mig saker :D Pappa har inte firat mig än så jag har fortfarande nyfikenheter kvar :D Men nu ska jag läsa twilight, det känns som om jag inte kommer någonstans i boken men det är bara bra för jag vill inte att den ska ta slut!
Puss och sussinutti!

Hemma idag

Hemma från skolan idag, inte nog med huvudvärk och illamående så är jag nästan tvungen att vara hemma idag för att hinna plugga kemi, redan pluggat lite i badet och börjar faktist fatta bättre och bättre nu, men jag ska inte säga att jag kan direkt. Hade svårt att somna igår kväll vet inte varför men så var det. låg och läste min bok till halv två ungefär. Alla låg typ och sov då så inget socialt folk på datan heller direkt. Fyfan vad jag längtar till sportlov nu, orkar faktist inte skolan, sjukt trött på den samma sak varje dag liksom. Upp tidigt på mogonen. Lektioner hela dagen sen hem, äta något och direkt iväg till träning. Ganska jobbigt faktiskt haha. Frida gjorde om några bilder igår vilket hon är grym på. Ni kan ju kolla hennes blogg www.foxyslife.blogg.se. Men nu ska jag fortsätta plugga, wish me good luck!



Frida gjorde dom här igår, lite småsöta tycker jag :)

Dags att sova

Blev ganska mycket bloggande idag faktist men inte haft så mycket annat för mig, blev inte så mycket kemi pluggande men försökte och lärde mig lite iallfall. Får plugga mer imorgon innan bion med caroline. Men nu ska jag försöka sova, sätta på en film att somna till kanske vore mysigt. Men men puss och godnatt !

vill ha


Ska köpas, alla bikinisar från hm och kjolarna från monki


Desgin!

TACK ANDREA  FÖR HJÄLPEN MED DESIGNEN. LOVE YOU BABY!



www.typandrea.blogg.se


Melodifestivalen

Alltså måste bara fråga var det någon som tyckte låtarna i melodifestivalen var bra igår? Jag fattar inte det blir bara sämre och sämre varje år ändå fastnade jag vid tv'n igår. Var sjukt trött efter matchen och skönt att bara sitta och kolla på tv men alltså melodifestivalen har ju verkligen spårat ur helt. Jag menar den där låten snälla snälla, det var nog det värsta jag har hört nånsin. Haha, det var grymt dåligt jag höll på att kissa på mig igår när hon kom ut på scen. Nej alltså faiiiiil!
puss



Slänger in bilder från smögen förra sommarn

rubrik


När blir nästa tjejkväll brudar? ;D

Godmorgon folks

Vaknade för ett tag sen med en grym huvudvärk, så hemma dag blir det för mig iallafall. Jag måste plugga kemi också som tusan eftersom att jag ska på bio med caroline imorgon, älskar dig gumman. Jag hade ju tänkt att plugga lite idag och lite imorgon men då får det bli allt idag istället eftersom jag inte hinner imorgon, hehe. Jag måste också hinna läsa lite ur twilight boken, har kommit en bit in i den och man vill bara inte sluta läsa den är grym! Bok att rekommendera iallafall.

Juste måste bara säga en sak och det är att etta på min hata lista är folk som är två olika människor, en underbar person när man är själv med den sen en fet bitch när man kommer i närheten av andra folk. Fler och fler blir så nu förtiden, syftar inte på någon speciell men jag ville bara säga det. Men jag vet också att det är klart att man inte är precis likadan med alla människor., men bitchig behöver man iallafall inte bli.

Puss puss


Bild från allsång sommaren 08

sådär

Haha hittade bilden på facebook så jag kan lägga upp den här snabbt innan jag ska sova haha

Vem är den riktiga malin, haha jag var sjukt nära på att ¨gå fram till fel tjej innan jag upptäckte att den riktiga malin stod precis framför mig, haha. AJA
GODNATT ;)

gårdagens kväll

Kvällen igår var grymt lyckad, alla tog samma tåg in och gick sen till några affärer och tittade. Hittade en tröja på rean på gina, velat ha den förut med orkade itne lägga pengar på den. Iallafall,sen åt vi i kungshallen, sushi fick det bli. Senare efter maten delade vi in oss i grupper och hade en tävling, god jul ronja haha! Halv tio började filmen, sjukt läskig film, kunde inte hålla tårarna tillbaka bara för att jag blev så rädd under en viss scen. Vi såg ''The unborn'' och det var sjukt många tillfällen i filmen som alla hoppade i taket haha men det var kul. Bakom oss satt en gammal tant och kollade och när jag kollade bak på henne efter en skit läskig scen satt hon och höll i sig i båda armstöden  och hakan låg i golvet och ögonen var stora som fan. Jag höll iallafall på att dö av garv när jag såg henne, jessica också haha. Tyvärr blev det inga bilder från igår ingen hade kamera, fast vi fick en bild på malin och hennes twin. Helt seriöst, läskigt lika var dom ska lägga upp en bild sen och visa men orkar inte hämta sladden till mobilen och lägga in dom nu, för jag är sjuuukt trött. Godnatt alla!


Kusin

Kusin, tack för ditt grattande till mig, jag älskar dig bebis.



Gumman, du är så vacker


Grattis mig :)

Födelsedag idag, vaknade av mamma, lasse och Angelica som sjöng för mig :) Älskar den situationen, när man vaknar och får smörgås, ljus och presenter. Det är den enda morgonen på året som man inte är morgontrött vid halvsju tiden:) Jag fick mycket kul, presentkort, solpoletter, underkläder, smycken, hårprodukter, twilight  boken. Åh jag har hört att den boken ska vara så bra, ska börja läsa ikväll. Min dag har varit perfekt, haha jullan och yollan hade satt upp ett kollage i glasmontern på mig så hela skolan visste att man fyllde år också, och jag kan ju meddela att kollaget innehöll några riktigt hemska bilder, hehe men men kul grej:) Sedan var det cheesecake i uppehållsrummet med ballonger och serpentiner, hehe. På fredag blir det ''the unborn'' och middag i stan, mysigt. Men nu ska jag nog börja läsa, haha.
Pusss på er

together


Alla brudar samlade, love ya!

sportlovet

Jag fick nyss reda på att det bli en kryssnig på sportlovet med alla mammor och tjejkompisar, sjukt roligt kan inte vänta. Lus, kom ihåg karaoken då, you promised me baby ;) Men när är sportlovet egentligen, är inte det ganska snart? Man kan ju hoppas för jag är redan grymt skoltrött. Alla dessa prov och inlämningar gör mig galen, vägrar sänka mina betyg nu sista terminen, mina slutbetyg ska vara dugliga för gymnasium, vet inte riktigt vart jag ska söka men funderar på rudbeck media eller sam. Kunskapsgymnasiet verkar också ganska bra, guc är fräscht men ligger sjukt jobbigt långt härifrån. Men får väl se, kommer nog söka alla till slutändan sedan välja vilket av dom det blir, det är nog smartast så.
Känner mig som en soffpotatis just nu bara för att jag vet att alla handbollsbrudar är ute och springer, men jag orkade verkligen inte idag. Imorgon blir det heller ingen träning, får ju gäster vettni. Gud vad jag tjatar om min födelsedag hehe, men ser fram emot den som en liten barnrumpa. Men nu ska jag kolla tv ni hör nog mer från mig imorgon om jag inte skriver innan det är nattavara.
Pusss


Två ganska nytagna bilder.

Imorgon

Imorgon är det min dag preciiis hela dagen. Jag har inte önskat mig någoting speciellt, men jag vill verkligen ha presentkort så jag sen för nöjet att gå ut och vår shoppa. Ser verkligen fram emot alla färgglada plagg igen, blir deprimerad av att gå i klädaffärer på vintern. Men imorgon blir det iallafall cheesecake med brudarna och Diana i skolan. Sen på fredag är det middag och bio med brudarna. Alla har ju haft tema fester och jag tänkte ha hawaii men det verkar inte som om jag har någon stans att vara men bio är också mysigt, får hoppas att någon annan tar hawaii temat, var ju ganska sugen på det ju.


Yolanda 15, Grekiska gudinnor


Hardcore kväll hos frida


Matilda 16, bild på mig och malin

Pusss

Nationella proven

Gjorde förste delen av svenska nationella idag, det var svårare än jag trodde och gick sådär. Jag hade verkligen tidspress på mig, det var typ på sekunden att jag hann klart. Som Caroline sa, man kommer ju inte ens ihåg vad an svarade på dom två sista mvg frågorna typ bara för att man var så stressad. Men men, skönt att den delen är över, inte så bra på läsförståelse så nu är det  uppsats skrivning och muntligt kvar.
Skulle egentligen ha tränat idag, men är helt slut i kroppen, ingen aning om varför men så är det. Bara för att jag har skrivit lite pöå sistonde betyder det inte att jag tänker börja, bloggvärlden är inte min grej men skriver när jag är uttråkad.
Puss


Onsdag

På onsdag smäller det boooys and giiirls :D  Det är nämligen så att jag blir sexton. Och helgen därpå ska jag försöka fixa min egna lilla sweet sixteen, haha ;) Hawaii kväll hos mig, om inte det funkar blir det väl utgång med typ middag i stan med sen bio sen, vi får seee mina vänner ;) Biilder efter det kommer säkert upp senare, men bara om ni är snälla.



Pusss

ýeees!

Kussen min har kommit med grymt bra nyheter, och jag dessa nyheter gjorde mig sjukt happppy!
''OOOOOH HAPPY DAY'' haha förlåt om jag gör er nyfikna men nu får ní någonitng att fundera över.
pussen!

RSS 2.0