Mums

Mums för min blogg, nej jag bara skojar. Men jag orkar inte blogga längre tror jag, kanske kommer att komma ett inlägg varje månad vad vet jag men det är fan tråkigt just nu iallafall, alltid kul till en början sen blir det lika tråkigt igen! Förstår inte hur vissa andra bloggare orkar skriva vaaaatje daaaaag?!

Fitta!

Äckelopera!

Myskväll

kväll blir det myskväll med lusen, orkar inte röra mig eftersom att jag och Madde vaknade vid sju imorse för att hon hade jätte ont i foten så vi åkte till akuten och röntga den med hennes föräldrar, hon vrickade den igår! ... Iallafall så snart kommer madde hem (alltså pappas madde) med chips åt oss sen blir det väl Melodifestivaln eller något, haha emd måste ju vinna annars blir det ju pinsamt för jag tror nästan att ugggggglllllan vinner -.- Aja skit smma nu ska jag sociala mig med lusen,

puss <3

älskar låten


Du gjorde alla sagorna till verklighet och utan dig mamma så är jag inte hel!

Nationella

Fan också! Det gick åt helvete! Aja nu är det över iallafall men men hopas att jag får g. Jag tyckte fan att det var as svårt? Aja min engelska hjärna är ju som den är, usch! Nästa vecka är det uppsats skrivning också, sen är det lugnt. Muntliga är ganska lugnt hoppas jag är med Menna, Jessica och Sandra då så det känns bra! Ta det inte på fel sätt! ;) Just nu sitter jag och och tackar ja eller nej till vad jag vill ha med mig till pappa, mamma packar(A) Juste Matilda va på intagningsprov till musikklassen idag, hoppas det gick bra! Det tror jag fan att det gjorde, hon sjöng för mig i skolan och det lät as bra, spelade in kanske kan lägga ut men måste höra med henne först haha! Fick blåa linser av Mikaela idag från thailand as balla fast mina ögon ser lite läskiga ut! ;) Nu ska jag (mamma) packa klart.

Pusssssssssssss


Jag och Matilda!

Morsning Korsning

Good morning everyone! Haha, nu är jag klar sådär tidigt igen, jag gick upp tio över sex för att duscha och nu sitter jag här helt klar ska bara klä på mig snart.. När jag kommer till skolan nu kommer det bara att bli jätte jobbigt, som sagt vi har fitt nationella i engelska och vad har jag sagt om min engelska? DEN SUGER! Aja kommer att bli grymt skönt när det är över! Igår somnade jag runt tio!? Grymt skönt seriöst fast jag var ändå lika trött när jag vaknade. Nu ska jag gräva mig in i garderoben, men skirver säkert när jag kommer hem från skolan och så om jag hinner, ska nämligen packa och sen åka till pappsen, det är faktist pappa helg! :)

Puss


Julia jag vet att du gillar att synas här i bloggen, puss på dig ;)


Rawand

Glöm inte att besöka rawands blogg, han behöver fler besökare!

www.rawandrashid.blogg.se


synd om mig

Nej ingen träninge blve det heller, funkar bara inte med den här magvärken. Antingen är det en förjävlig eftermensvärk eller så har jag bara allmänt ont i magen, kanske nervositet inför np/engelska?! ...  inget kul iallafall så här ligger jag med en varm dator på magen i hopp om att det ska släppa lite. Aja ska nog mysa ner till en bra film eller någonting

Puss

HAHA!


Det här är nog npgot av det roligaste jag har sett, vem kan hålla sig för skratt?!

nationella !?

Som ni lathögar märker orkar jag inte skriva lika mycket längre, och ni tycker säkert att det är jag som ät lathögen med det är ni som är lathögatr som bara läser bloggar men inte skriver själva, några av er iallafall haha! Den här dagen har varit dramatisk, tråkig, rolig, jobbig, sorglig på samma gång. Haha Vi hade aerobics eller hur det nu stavas på gympan och det var definitivt den roliga och jobbiga punkten resten får ni lista ut själv kära vänner. Imorgon är det nationella prov i engelska, jag säger bara hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lycka till!?  Aja kan inte göra mer än mitt bästa, orkar inte nervösa mig över det heller! Juste, nu kanske det blir järvsö för lilla mig ändå, eller jag hoppas iallafall. Ska kanske åka med emelie men pappa ska ringa sen och säga hur det blir *håller hårt i tummarna*  Idag är det träning igeen, löpning efter träningen puuuh va jobbigt, jaja nu ska jag gör någotning !

hejdå

Träning

Då var det dags att bege sig mot träningen snart då, inte så värst taggad att vara ute och springa låååångt ute idag i det här vädret men men det är alltid lika skönt när man är klar, så känner man sig fan i mig sund, haha! Aa käärringvarningar kommer ganska ofta på mig haha måste fan skärpa mig. Alltså jag bloggar ganska sällan nuförtiden antagligen för att ingenting spännande händer just nu hoppas att den perioden vänder snart. Just nu verkar det vara en bp period, vissa fattar nog vad jag menar, tror jag ahr nämt det för mina vänninor;) (kärring) Jaja nu ska jag byta om sen bege mig neråt, hörs imorgon antagligen eftersom att träningen är ganska sen.

Puss



Älskar dig !
Bara för att ni ska få lite fakta about my feelings ;)
YES I AM AN ENGLISHMAN IN NEW YORK!


tröött!

BAAAAAAAAAH! jag är så himla trött, och redan klar?! Gick upp tio över sex för att jag skulle hinna duscha men jag behövde visst inte så mycket tid på mig. Ja ja då fick jag lite tid för att blogga ju. Den här veckan kommer typ att vara underbar, ingenting att plugga till inge prov ingenting. Förutom nationella i engelska (suck) men dom kan man ändå inte plugga till. Jag får ta provet som det kommer och göra allt jag kan, hoppas verkligen att jag klarar g iallafall. Jaja nu ska jag soova lite!

Puss

Förlust

FAN! vi förlorade! ovanligtvis så förlorade vi, haha jaja men kul var det iallalfall att få spela. Bättre lycka nästa match kanske, haha men jag är fortfarande irriterad för det känns som om jag inte fick slänga ut all min ilska på planen, ångrar att jag inte tog i lite mer:P Men men kommer väl nya chanser antar jag. När jag kom hem ifrån matchen duschade jags en var det dags för wipeout, haha var intr riktigt så kul som jag trodde men det dög att titta på, efter det fastnade jag kvar vid tv'n och kollade på sanningens ögonblick för er som bryr er alltså. Känner att jag slänger ut lite onödig information i varje inlägg men men det är väl bra på något sätt det med, haha! Nej men det här blir nog sista inlägget för ikväll, juste hade rekord läsare idag, woho! haha jag uppskattar att ni uppskattar det jag skriver, även fast jag inte förstår varför.

HÖRS IMORGON PUSSAR!!!

Caroline af ugglas?

På löpsedlarna står det aftonbladets läsare tror att hon vinner i globen, lasse sa det nyss till mig! HAHAHAHA! dör, det roligaste är att alla som hör den här blir typ förbannade, jag tycker bara att det är grymt kul att hon går vidare, kul att se hur bra hon själv tycker att hon är! HAHAHA men låten suger aja :P

Torr humor

Jag nämnde i något inlägg tidigare att jag har sjukt tråkig humor va?

HAHAHAHA!

Match snart

Jag har haft en sjukt tråkig dag hittils, vill bara att klockan ska bli halvfem så man kan dra sig ner mot hallen:) Har nämligen två matcher mot rimbo idag, en elit match klockan halv sex och sen en div 1 match klockan halv sju, alltså direkt efter varandra.. Man kan ju hoppas på att det går bra, men egentligen har det inte någon betydelse men vi ska kämpa ändå, eller hur tjejer? ;) Just nu är jag bara grymt irriterad iallafall, på att angelica har hämtat hennes trådlösainternet härifrån hem till sig så jag måste sitta med en sladd i min data, och sladden är trasig så det åker ut hela tiden och internet försvinner ... Intressant va?!  haha inte direkt! Aja nu ska jag göra något, men vad!?

Puss

10 saker om mig

1. Jag har nog världens fulaste skratt
2. Jag bryr mig grymt mycket om att mitt hår inte ska bli slitet
3. Jag kan gråta för nästan ingenting
4. Jag spelar handboll
5. Jag är ganska less på att skriva i den här bloggen
6. Jag har grymt dålig humor
7. Jag äter något slags godis varje dag
8. Jag är ganska blyg

9. Jag är avundsjuk på jävligt många!

10. Jag hade grymt svårt att komma på vad jag skulle skriva på dom här punkterna, haha!


Pusss


Pluppan

Juste, alltså måste bara ge lilla pluppilupp beröm, haha eller hur man nu ska säga men henne blogg är sjukt kul det var det jag ville få fram, grymt mycket skvaller där och det är ju kul! ;)
www.pluppie.blogg.se

Puss

Här har vi det lilla gullet! haha, förlåt om du inte gillar bilden yolanda ;)

Emd


Den här låten är grym!

Långtråkigt

Haft en grymt långtråkig dag, började med att jag vaknade gick upp och åt frukost och skulle sen titta på tv, somnade i soffan i två timmar till, drygt! Sen kollade vi på pojk sm i vikinga det var rätt kul, sjukt mycket folk där?:P aja, sen skulle jag ut med lusen men det blev inget av det så här sitter jag, med datorn i knät . . Aja, kollade på melodifestivalen också, 1,5 timme kändes som 3 timmar sjukt tråkigt program alltså men hade inget annat för mig. Alltså seriöst den där låten ''snälla snälla'' är ju bara sjukt pinsam, och att den går vidare också'!? haha pinsamt!  Aja nu ska jag kolla runt lite på datan, hittar jag något kul kommer det snart upp på bloggen, haha!

Pusss

.

Bild från balen, vill ha mitt långa hår tillbaka. Ursäkta om bilden inte är den bästa men orkar inte bry mig!


Nytt inlägg

Hemma nu, blev en ganska tidig men rolig kväll. Kunde inte avslöja i förra inlägget men vi hade en slags överrasknignsmiddag för Empa Järpa som fyller sexton imorgon. Om vi säger såhär, hon blev mer livrädd än överraskad när vi hoppade fram. Aa men vi var bara några tjejer eftersom att julia inte fick ta hem allt för många men det var mysig kväll! ¤0 minuter kvar nu då emelie, pirrigt va?! haha! Nu ska jag göra något!

Pusss

Nu jävlar

Nu ni ska ni få se att bloggandet ska komma igång igen, haft ganska mycket prov dom här senaste dagarna så därför har jag verkligen inte haft tid med bloggning. Men nu ska jag försöka igen för nu har jag inget prov på ett tag, förutom nationella engelska nästa vecka (USCH) men det kan man ändå inte plugga till! Ni får skriva till mig vad ni tycker att jag ska skriva om! Andrea kommer idag också så imorgon ska vi nog hitta på någonting. Juste! kanske ska följa med emelie till järvsö, YEES! Hoppas bara att det går bra för hennes föräldrar! :) Jaja nu ska jag hjälpa till lite här, skirver mer ikväll. Juste! Trevlig helg, haha!

Pussss

skridskor


Malin och elin kör ''sälen''
 
Julia är längst i klassen ;)
 
Jag kör på Jullan

Haha!

Plugg

Inget bloggande idag, stå ut så hoppas jag att jag kommer tillbaka på fredag men just nu har jag grymt mycket att plugga.

Puss på er

gulliga läsare

Ni är allt söta ni, haha jag har inte uppdaterat sen onsdags sen gjorde jag det idag men har ändå haft kvar smma kurva i statistiken hela tiden. Tur att ni har tålamod för det blir alltid kul sen när man uppdaterar igen, eller hur? haha tack för tålamodet, eller vad man ska säga. Nu ska jag krypa till kojs, haha! Skola imorgon, det sög ju! aja får göra det bästa av situationen och vänta på påsklov eller något haha, eller först och främst helg.
Aja!

Godnatt !

hahahaha!


Chrisse liten, haha jag tror jag dör! Hittade den på maddes data, så jävla rolig! :P

dålig

Förlååååt för dåligt uppdaterande men har varit med lusen hela helgen! Kryssningen var iallafall grymt rolig, lägger in bilder senare måste bara koppla i kameran och så först. Men vad har jag gjort nu i helgen efter kryssingen då? Varit med madde varje dag igår mös vi bara henna hos mig, frida var också med! :D  Hahaha, jag och madde har kollat på gamla bilder från Spanien och annat när vi var små¨och för att gottgöra er eftersom att jag inte har skrivit på längre ska jag uppdatera med massor av bilder i det här inlägget så se och njut!

Puss



Bild 1- Madde klättrar i Spanien
Bild 2- Madde och jag i Spanien
Bild 3- Madde och jag på stranden
Bild 4- Jag och madde, haha!
Bild 5- Haha, vi igen! ''söta!''
Bild 6- Vi åker karusell :P
Bild 7- Lus vid poolen, haha kines barn!
Bild 8- Flinthuvuden!:P
Bild 9- Jag vid poolen, snyggt -.-
Bild 10- Madde jag och Frida på flygplatsen i spanien
Bild 11- Hahaha studsmattan!
Bild 12-  Aa hej!
Bild 13-  jag, gulligt visst? :Ö
Bild 14- Gammal på mig haha
Bild 15- Madde och jag, åh va vackert! really!
Bild 16- Gulligt va? ;)
Bild 17- Posare!
Bild 18- Euronatta haha!
Bild 19- Tobbe, Linda, Madde, Jag, Kalle och Linus haha i spanien
Bild 20- Madde gullunge
Bild 21- Kvällsmys i spanien
Bild 22- Alla har vi varit små och fula
Bild 23- Apunge! :)
Bild 24- Lusunge, söt!

Hope you enjoy it!

RSS 2.0