jag gillar det?



Nästan alla tjejer äger en platttång och det gör att nästan alla tjejer ser likadana ut. Jag har också plattat hår nästan alltid men eftersom att plattången kan användas till annat än att platta är det något jag måste pröva faktist.
Puss

Grekisk gudinna?

Pluppan fyller snart år och jag och julia har planer på en ganska rolig present. Kan inte avslöja vad det är men lägger in en bild på det senare efter att vi har gett det. Iallafall så ska hon ha tjej middag hemma hos henne och temat skulle först vara glitter men ändrades till grekiska gudinnor. Ingen aning om hur man gör sig själv till en grekisk gudinna men fått tips om vita kläder, guldiga smycken och lockat hår. Får väl följa tipset på något sätt men nu får ni höra det igen, jag har ingen aning om vad för vitt jag ska ha på mig? Tänkte iallafall locka håret och sätta upp någon inbakad fläta, kollat på lite bilder på internet och inspirerats.
Puss


Något sånt är vad jag har funderat på.


inget järvsö?

Vi brukar åka till järvsö på vintrarna varje år, eller aa jag har varit med två år iallafall. Men det verkar som att det inte kommer att bli något i år eller jag är inte säker men vissa har tackat nej och då vet jag inte om vi också har gjort det. Ganska stor besvikelse, jag menar jävrsö var ju en höjdpunkt på året. Alltså om någon nu ska hyra en stuga på skidsemester ska dom till järvsö, eller jag gillar det iallafall. Det är inte jätte stort men det är mysiga backar och det ligger inte överdrivet långt här ifrån. Men men får väl hålla tummarna på att det kan bli något ändå, om inte måste jag komma ut i skidbacken på något annat sätt iallafall. Aja
Puss


Jag och Melina förra året i liften.

högklackat?

Bal nästa vecka torsdag och har fortfarande inte bestämt vilken klänning jag ska ha, att åka till stan känns bara allmänt onödigt för där hittar jag nästan alltid som minst, det får bli kista centrum där har dom ju alla bra affärer samlade. Ett problem jag har är min längd, alla kompisar tjatar om att det har hittat så fina klackskor men jag är så lång och det skulle bara se fånigt ut med mig i klackskor så jag får satsa på någonitng annat, men vad? Det finns inte mycket fina tjejskor utan klackar så jag har ingen aning i vart jag ska få tag i ett par snygga. Folk säger alltid till mig att jag ska vara stolt för min längd och våga bära klackskor ändå, men dom förstår nog inte hur fånigt det känns att titta över allt folk. Andra långa tjejer bär klackskor ändå och det tycker jag är modigt av dom, men jag klarar som sagt inte av det, vad borde jag har för skor egentligen?


jullan asså

Julia är en rolig prick den tjejen alltså, hon är nog den enda på den här jorden som verkligen har exakt samma humor som mig, finns ingen annan tjej med den humorn. Om  jag skulle sätta mig här och berätta allt nu skulle ni nog inte fatta ett jota. Om jag säger (höööör duu miig?) är det nog bara hon som fattar med det räcker för att det ska bli sjukt roligt.
Aja Puss


Större bilder bjuder jag inte på, haha här är iallafall våran värld. Det bjuder vi nog på, hoppas jag.

bäst


Slänger bara in en grymt mysig bild från somras.

trött och sliten

Hemma nu tröttare än någonsin. Shoppade inte något speciellt på taxfree, två stycken läppglans.
Men något bloggande idag blir det inte ska bara meddela att jag hade sjukt kul.
Puss

nöjd

Nu var jag klar med håret, gillar den nya färgen faktist. Det var inte jätte stor skillnad utan mer några olika nyanser. Slingade med slingmössa, det ger oftast bäst resultat. Bild på resultatet kommer antagligen imorgon eller på lördag när jag kommit hem ifrån kryssningen.
Puss

kanske min



Funderar på att kanske köpa den här klänningen ifrån www.asos.com men ska försöka kolla vidare i affärerna först, annars får det bli den, bara den kommer in i min storlek.

kämpa vidare

Glömde berätta att jag fick mina omdömen igår, de var väl okej men hade hoppats på bättre. Jag får väl kämpa mig vidare sista tiden och kanske försöka höja ett eller två betyg inför alla nästa prov. Inge prov den här veckan som sagt men nästa vecka är det två prov att plugga till igen. Sitter just nu med slingor i håret och hoppas på ett bra resultat, tror inte att jag gjorde helt rätt men hoppas det blir bra ändå.
Puss


taggar

som sagt så ska jag på kryssning imorgon men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, måste gräva mig in i garderoben och se om jag kan hitta något fint sen. Varit på gymnasiemässan idag också, trodde det skulle vara roligare men allt man gjorde va att samla på sig tusentals lappar typ. Just nu sitter jag och målar naglarna, ska snart till maxi med mamma och välja vilken färg jag ska ha på slingorna, jag ska nämligen slinga håret idag. Nu ska jag inte gå in mer på min dag för då kommer jag trötta ut er, lägger upp en bild på min nya hårfärg sen (om det inte blir misslyckat)
Puss♥



åh ge mig sommar igen


mycket att se fram emot

Välkomna hem skitungar, känns som år sen men nu är ni tillbaka. Bruna är ni också vilket gör mig allt för avundsjuk, tur att man ska få solpoletter av söta mammsen iallfall. 
Veckan börjar närma sig slutet och jag taggar som tusan inför kryssing på fredag med mikaela, måste hitta någonting fint att ha på mig iallafall. Imorgon är det gymnasiemässan också, lugnt bättre än vanlig skoldag men får se om det blir nå kul. Balen börjar också närma sig men inte har jag hittat något att ha på mig, får fortsätta ut och leta. Det är synd att allt roligt händer nu på en gång för då väntar säkert en grymt tråkig period sen men fram till julafton har jag ingenting att klaga på. Men nu ska jag göra varm choklad sen mysa ihop framför tv'n en stund.
Puss


Öppnar upp igen

Sådär, nu ska jag försöka skriva igen, gav upp den förra bloggen men ska försöka se till att det inte händer igen. Kommer inte alls ihåg hur man gjorde det fint här på sidan men får väl försöka fixa det också.
Puss

RSS 2.0